

WestTrans Workshop & Bi-Monthly Progress Meeting

Date: Thursday 24th January 2012, 10.00am-2.15pm (followed by TfL Transport Panel meeting)

Location: Ealing Town Hall, Nelson Room

Chair: Tim Forrester, WestTrans or Nick O'Donnell, LB Ealing

Agenda

Morning	Session:	
9.45	Arrival and Coffee	
10.00	Welcome and Introductions (prompt start please)	5mins
10.05	WL Cycling	
	- Overview and feedback from WL Copenhagen study trip	10mins
ı	- Commuting in WL: Cycling focus (Peter Mynors)	15mins
ı	- WL Cycling Study – progress to date	10mins
1	- WL Cycling priorities, issues, opportunities and general discussion	25mins
11.05	Intelligent Energy Europe – STEER - funding programme priorities (Paul Curtis – LEPT)	15mins
11.20	PIE: Freight mapping services presentation (Freddie Talberg)	40mins
12.00	WestTrans 2013/14 Work programme: Monitoring Officer post Freight Air Quality Smarter Travel programme Strategic Corridors Cycling 	60mins
13.00	Lunch	45mins
Afternoo 13.45	WestTrans Bi-Monthly meeting – short review of: - previous minutes, - actions - updates - AOB	30mins
14.15	Coffee Break	15mins
14.30	TfL Transport Panel meeting	120mins
	- Agenda to be circulated prior to meeting	
16.30	Finish	